Familiekoncert med Ulla Abdullas Cocobongoband d. 18/9 kl. 16.00 på Vordingborg bibliotek
Familiekoncert med Ulla Abdullas Cocobongeband d. 18/9-20 kl. 16.00 på Vordingborg Bibliotek

25 kr.
Vordingborg Bibliotek
Sydhavnen 6
4760 Vordingborg
Salen
For børn
Børn

AFLYST - Familiekoncert - Ulla Abdullas Cocobongoband

18.09.20
Dagens koncert med Ulla Abdullas Cocobongo Band er desværre aflyst, da en del af bandet afventer svar på Corona-test. Ulla Abdulla og co. vender stærkt tilbage med nye koncerter i foråret! - Billetter købt på biblioteket refunderes ved personlig henvendelse i vores betjente åbningstid. - Billetter købt via vores hjemmeside refunderes automatisk til købers NEM-konto.

Ulla Abdullas Cocobongoband spiller fantastisk børnemusik, der gør det svært at sidde stille! Så kom og oplev bandet, der spiller glad musik i mange genrer, som både børn og voksne kan lide. Tag fantasien i hånden og rejs sammen med Cocobongoband til landet, hvor de skønneste rytmer og melodier findes.