Det bimler og bamler
Det bimler og bamler

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
25 kr.
Lokalitet
Bio Bernhard
Adelgade 41
4720 Præstø
Arrangører
Target
For børn
Børn

Det bimler og bamler - en nissefortælling

03.12.21
Vil du opleve ægte nissemagi, så kom og oplev forestillingen Det bimler og bamler d. 3/12 kl. 16.00 i Bio Bernhard i Præstø. En rigtig familieforestilling fra 4-12 år.

​Det bimler og bamler fra kirketårnet, grantræerne dufter og nisserne er på spil. André har nisseblod i årerne. Hans tiptiptiptipoldefar var fortællenisse af første grad, og han elsker at fortælle de historier hans oldefar har fortalt.

Vidste du f.eks. at Bimler og Bamler var to nisser der bor i kirkens klokketårn og ringer med klokkerne? BIMMM, BAMMM, BUMMM....!

Du vil også finde ud af hvorfra nisserne fik deres røde nissehuer og en masse andre sandheder fra et hemmeligt nisseliv på støvede lofter, i hemmelige kamre, og kongelige tårne.

Billetsalg: Vordingborg Bibliotekerne benytter leverandøren Place2book til salg af billetter, hvilket betyder, at dine personoplysninger registreres hos Place2book. Vil du vide mere om deres privatlivspolitik inden du køber billetter, kan du læse privatlivspolitikken her https://www.place2book.com/da/help/personal

 

Tags