Foto af Casper Mikkelsen
Lørdag 14. marts kl. 11.00 på STARS spiller Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband Familiekoncert for børn 5 - 8 år og deres voksne.

STARS
Algade 84
4760 Vordingborg
For børn
Børn

Familiekoncert med Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

14.03.20
En FanJAZZtisk Familiekoncert for børn 5 - 8 år og deres voksne.

Casper Mikkelsens hjerte banker for trommerne, og sammen med sit Dejlige Jazzband inviterer han alle børnefamilier ind i sit rytmiske univers fuld af trommehistorier, skæg og ballade. Hvor kommer trommerne fra? Og hvad er det der jazz? Og hvilke musikalske bånd er der mellem Afrikas savanne og New Yorks asfaltjungle? Alt det svarer Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband på med glimt i øjet og musikalsk overskud. Der er garanti for, at gryder og kagedåser får en ordentlig tur efter mødet med denne roste, sprudlende jazzkoncert i børnehøjde, hvor ingen kan undgå at blive smittet af trommefeberen.

Billetter til koncerten koster 50 kr og købes via www.stars.dk