Far til vejrs med Alfons Åberg

Børn

Far til vejrs med Alfons Åberg

01.10.22
CAT Børneteater spiller forestillingen Far til vejrs med Alfons Åberg lørdag d. 1/10 kl. 11.00 i salen på Vordingborg Bibliotek. For børn fra 2-9 år.

Far kan ikke huske, hvad det er, han ikke må glemme at huske! Alfons vil hellere have, at far skal lege, så han gør alt, hvad han kan for at få ham med i legen. Det bliver både til helikopterture til junglen, spøgelser og ruminvasion. Og så er fars sidste lakridspibe pludselig væk …

Teaterforestillingen er baseret på Gunilla Bergströms bøger: "Alfons og hans hemmelige verden”, “Novra, Alfons Åberg” og “Flyv! sagde Alfons Åberg” - og er krydret med masser af sjov, latter, sang, musik, varme og hygge.

Vordingborg Bibliotekerne benytter leverandøren Place2book til salg af billetter, hvilket betyder, at dine personoplysninger registreres hos Place2book.

Vil du vide mere om deres privatlivspolitik inden du køber billetter, kan du læse privatlivspolitikken her persondata.