Kastanjer med Farmor

Børn

Kastanjedyr med Farmor i Vordingborg

17.10.22
Kom til en hyggelig dag med Farmor på Vordingborg Bibliotek i efterårsferien d. 17/10 kl. 10.00 eller 11.00. Her kan du slå dig løs og være kreativ med kastanjer!

Hvordan skal dit kastanjedyr se ud? Farmor har ting med  til at lave super kreative kastanjedyr - så kom forbi med hele familien og hyg løs!

Book gratis billet til enten kl. 10.00-11.00 eller 11.00-12.00. HUSK AT BOOKE BILLET TIL ALLE DER KOMMER - BÅDE BØRN OG VOKSNE.

Billetsalg: Vordingborg Bibliotekerne benytter leverandøren Place2book til salg af billetter, hvilket betyder, at dine personoplysninger registreres hos Place2book. Vil du vide mere om deres privatlivspolitik inden du køber billetter, kan du læse privatlivspolitikken her https://www.place2book.com/da/help/personal