Sikke et vejr
Sikke et vejr

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
25 kr.
Lokalitet
Vordingborg Bibliotek
Sydhavnsvej 6
4760 Vordingborg
Lokalitet
Salen
Arrangører
Target
For børn
Børn

Sikke et vejr

05.11.21
Teatret Du milde himmel opfører Kulturkuffert-forestillingen Sikke et vejr i salen på Vordingborg Bibliotek fredag d. 5/11 kl. 16-17 for børn fra 1 1/2 til 6 år.

Kom og oplev en finurlig gennemgang af alle årstiderne. Forskellige dyrevenner dukker op undervejs, men de opfører sig ikke altid, som man regner med.

Sikke et vejr er en poetisk og humoristisk forestilling om de 4 årstider for de helt små børn. En paraply åbner sig og en frisk forårseng foldes ud. Snart bliver det sommer - sandet er varmt og vandet koldt! Efteråret kommer med sine flotte gyldne farver, og inden vi ser os om, er det vinter og Nytår. Med enkle rekvisitter trylles genkendelige og rørende situationer frem fra alle årstiderne. Forskellige dyrevenner dukker op undervejs, men de opfører sig ikke altid, som man regner med.

Billetsalg: Vordingborg Bibliotekerne benytter leverandøren Place2book til salg af billetter, hvilket betyder, at dine personoplysninger registreres hos Place2book. Vil du vide mere om deres privatlivspolitik inden du køber billetter, kan du læse privatlivspolitikken her https://www.place2book.com/da/help/personal

Tags