""
Se Udvandrerne 3/10 i Bio Bernhard kl. 10

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
80 kr.
Bibliotek
Lokalitet
Bio Bernhard
Target
For voksne
Filmforevisning

Læs bogen - se Udvandrerne

03.10.22
En storladen filmatisering

'Udvandrerne' er filmatiseringen af den svenske forfatter Vilhelm Mobergs populære bog, der udkom i 1949. Bogen er blot den første i Mobergs historiske romanserie 'Udvandrersagaen', der alle tager udgangspunkt i den store udvandring fra Sverige til Nordamerika i 1800-tallet. 

Hjemme på gården i Småland oplever Kristina og Karl Oskar, hvordan livet tørrer ud. Fra vest, på den anden side af det store ocean, hører de historier om en ny verden – og muligheden for at starte på en frisk. Et håb tændes, og en skønne dag sker det: Kristina og Karl Oskar tager båden til USA. I hovedrollerne ses Gustaf Skarsgård (Vikings) og Lisa Carlehed (’De forbandede år’). Instruktør Erik Poppe har tidligere stået ved roret af ‘Utøya 22. juli’ og ‘Kongens valg’.

Biblioteket har som altid sørget for at hente en masse eksemplarer af romanen hjem så skynd dig at komme forbi for at låne et eksemplar!

Filmen vises i Bio Bernhard mandag den 3. oktober kl. 10. Booktalk starter i salen kl. 9.15 - hvor billetten til filmen skal være købt forinden. 

Vi glæder os endnu engang til at byde jer velkommen til en omgang 'Læs bogen - se filmen'.