Foto af Signe Langtved Pallisgaard (fotograf Morten Holtum)

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 12:30
Pris
125 Kr
Lokalitet
Danmark
Foredrag & debat

Brunchforedrag. Billetter skal købes senest 14. marts

18.03.18
Brunchforedrag med Signe Langtved Pallisgaard, der fortæller om sin nye roman "Alle de liv" og den triste baggrund bag historien. Foredraget er inkl. brunch. Billetter skal købes senest onsdag d. 14. marts

Forlagets beskrivelse af romanen:

Kan du ikke skrive ned, hvad der ville være sket? Bare et par brudstykker. Så er det næsten, som om det kommer til at ske?" spørger Solveig sin veninde Emilie, der er forfatter. De har været veninder hele livet, og sammen er de to kvinder taget på road trip i Californien. Rejsen er en slags afslutning, for Solveig lider af den dødelige sygdom ALS.

Indimellem storslåede rejsebeskrivelser får vi i tilbageblik den levende fortælling om de to kvinders tætte, men ikke ukomplicerede, venskab op igennem barndom og ungdom - samt rørende scener fra den fremtid, som aldrig kommer.

Emilie er eftertænksom og forsigtig, mens Solveig har et lyst sind og en sorgløs tilgang til livet. Solveigs sygdom sætter ikke blot deres relation, men begge deres liv i relief. For hvad sker der, når man stilles ansigt til ansigt med de helt store spørgsmål? Hvordan håndterer man det faktum, at livet hører op - og i dette tilfælde alt for tidligt?

Romanen kaster ikke blot lys over disse evige og universelle temaer, der fortælles samtidig en livsbekræftende historie om venskab og kærlighed, sygdom og død, tilfældighedernes spil, ægteskab, børn og erindring.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.