Foto af bogforside
Forfattere fortæller om bog torsdag d. 29. august kl. 16-17 på Vordingborg Bibliotek

For alle
Foredrag & debat

Danmarkshistorien kort-set fra Vordingborg og omegn

29.08.19
6 forfattere fortæller om deres bidrag til bogen "Danmarkshistorien kort - set fra Vordingborg og omegn

Historiehæftet er udgivet af Historisk Samfund for Præstø Amt af redaktørerne Mogens Bak-Hansen og Pernille Jelsgaard Gram. Hæftet blev med sponsorstøtte uddelt til gymnasium og HF elever, der dimitterede i Vordingborg i slutningen af juni.

I alt 9 forfattere har bidraget til hæftet, der er et forsøg på i koncentreret form at skrive både Danmarks- og lokalhistorie. Forfatterne tager udgangspunkt i egnen, men har valgt almentgyldige temaer som mødet med fremmede kulturer, nationale symboler og national forståelse, vore love, kampen for ytringsfrihed, kvinders rettigheder – alt sammen med udgangspunkt i hændelser her på egnen – og så historien om Lindholm og det moderne Vordingborg.

Mød 6 af forfatterne til eftermiddagens foredrag, hvor du får et indblik i de forskellige indlæg i bogen. Du får naturligvis mulighed for at stille spørgsmål undervejs eller i kaffepausen.

Vi mødes bag den orange reol i biblioteket.