""
Kom til Dialogmøde om temaet dannelse 12/11 kl. 18 i Præstø

Om dette arrangement

Tid
18:00 - 19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag & debat

Dialogaften om dannelse

12.11.20
En samtale om dannelse med Bernhard Schmitz

Kom til dialogaften med Bernhard Schmitz, leder af Marjatta; et specialpædagogisk tilbud for mennesker med særlige behov. Bernhard Schmitz har været ansat på Marjatta siden 1989, uddannet special pædagog fra Rudolf Steiner Seminariet i Bad Boll, Tyskland. Har gennem årene taget flere kurser i ledelse og en master i offentlig ledelse fra CBS og har i mange år arbejdet med værdibaseret ledelse og specialpædagogik. Hvad kendetegner en værdibaseret organisation? Hvordan kan værdier danne grundlag for vores valg og beslutninger?

Som menneske er vi en del af naturen og kulturen. Dannelse er ikke det samme som intelligens. Dannelse betyder at være del af en fælles historie, en fælles erindringskultur og en fælles fremtid. Hvilken betydning har dannelse på Marjatta og i det socialpædagogiske praksisfelt? Fx hvordan skaber undervisning motivation til ”den gode oplevelse”, ”nærvær ind i noget og i et samspil og i en stemning” og ”oplevelsen af at være del af en støre helhed og fællesskab.”

Hvad forbinder du med dannelse? Hvor oplever du dannelse og hvornår oplever du fravær af dannelse? Hvilken opgave har dannelse i vores tid og i fremtiden? Hør Bernhard Schmitz fortælle om dannelse på Marjatta og efterfølgende starte en dialog omkring dannelse og dens betydning med de fremmødte. 

Arrangementet er gratis ved fremvisning af billet.