""
Kom til Dialogmøde om temaet værdier 26/11 kl. 18 i Præstø

Om dette arrangement

Tid
18:00 - 19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag & debat

Dialogaften om værdier

26.11.20
Samtale om værdier med Bernhard Schmitz

 

Kom til dialogaften med Bernhard Schmitz, leder af Marjatta; et specialpædagogisk tilbud for mennesker med særlige behov. Bernhard Schmitz har været ansat på Marjatta siden 1989, uddannet special pædagog fra Rudolf Steiner Seminariet i Bad Boll, Tyskland. Har gennem årene taget flere kurser i ledelse og en master i offentlig ledelse fra CBS og har i mange år arbejdet med værdibaseret ledelse og specialpædagogik. 
 
Hvad kendetegner en værdibaseret organisation? Hvordan kan værdier danne grundlag for vores valg og beslutninger? Hvad er Marjattas værdigrundlag og hvad betyder det for en organisation at have et værdigrundlag? Hvordan spiller værdier, visioner, missioner, målsætning og et handlegrundlag sammen? Hvordan skabes virkelighed og hvorledes kan vi invitere hinanden i denne virkelighed?
 
Hør Bernhard Schmitz fortælle om Marjattas værdigrundlag og deltag i den efterfølgende samtale om dit eget personlige værdigrundlag. Hvad er ledestjernen i dit liv? Hvad skaber orientering i dit liv og hvor ser du misbrug af et værdigrundlag?
 
Arrangementet er gratis mod fremvisning af billet.