foto af bog
Kom til læsekredsaften 29/9 kl. 19 på Vordingborg Bibliotek

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Foredrag & debat

Inspirationsaften for læsekredse og læseheste

29.09.20
Er du vild med at læse og vil du gerne dele din oplevelse med andre?

Så kom til inspirationsaften på Vordingborg Bibliotek. Til mødet giver vi gode råd til, hvordan vi kan hjælpe jer med det praktiske ved start af en læsekreds. Vi vil også gerne bidrage med inspiration til god læsning og i øvrigt præsentere det udbud af litterære arrangementer og tilbud, som biblioteket udbyder i løbet af året. Vi håber, at rigtig mange har lyst til at deltage. Læsekredse, der ikke tidligere har gjort brug af bibliotekets hjælp, er naturligvis også meget velkomne til at deltage. Aftenens program byder på læsetips og introduktion til de tilbud, biblioteket har til læsekredse. 

Det vil være muligt at danne nye læsekredse eller finde nye medlemmer til eksisterende. Mulighederne er mange, så hvis du fx er interesseret i Klassisk litteratur, Fantasy eller en læsekreds kun for mænd, så kom og hør nærmere. Alle er velkomne - selv om man ikke er med i en læsekreds lige nu.

Mød op tirsdag den 29. september kl. 19 på Vordingborg Bibliotek. Under arrangementet byder vi på en lille forfriskning. Gratis entré med billet, som hentes her på siden eller på biblioteket.