""

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Foredrag & debat

Kærlighed, grundvand og geologi

23.03.23
En fortælling om vores lokale grundvand

Walter Brüsch, politisk rådgiver og geolog med speciale i grundvand og grundvandsforurening,  fortæller om, hvordan kærligheden til geologi, naturvidenskab, grundvand, livets oprindelse og grundvandsdyr kan præge en lang karriere og lede til en fortælling om vores lokale grundvand og hvor det oprindeligt kom fra.  

Hør blandt andet om en sten med skurestriber fra en pløjemark på Terndrupvej og hvorfor måneders opsparede lommepenge blev investeret i 'Sten i farver'. Samt opdagelse af, at der har været kilometertyk is lige her i Islev for 15.000 år siden!

Men hør også hvad målingerne i drikkevand og i de aktive indvindingsboringer fortæller om vores drikkevand, og hvad Danmarks Naturfredningsforening og vandværksorganisationerne mener, der skal til for at passe på vores grundvand nu og til de kommende generationer. 

I samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening. 

Arrangementet er gratis med billet. 

 

Billetsalg: Vordingborg Bibliotekerne benytter leverandøren Place2book til salg af billetter, hvilket betyder, at dine personoplysninger registreres hos Place2book. Vil du vide mere om deres privatlivspolitik inden du køber billetter, kan du læse privatlivspolitikken her persondata.