Et tegnet samt fortællende foredrag af Maren Uthaug 30/9 kl. 19
Et tegnet samt fortællende foredrag af Maren Uthaug 30/9 kl. 19

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
75 kr.
Target
For alle
Foredrag & debat

Maren Uthaug - Udsolgt

30.09.19
Vi byder velkommen til forfatteren, tegneren og bloggeren Maren Uthaug

Til tonerne af klassisk musik vil Maren Uthaug tegne sit alter ego, damen fra striben 'Ting jeg gjorde' fra Politikens bagside. Hun tegner en kaotisk barndom, en vred ungdom, de første kærlighedsaffærer, øjeblikket hun mødte sin mand og børnene, der kom og raserede hendes forståelse af det at være menneske. Nogle af tegningerne er alvorlige, andre eftertænksomme, og så er der selvfølgelig også dem, der får salen til at runge af latter.

Efter pausen, vil Maren Uthaug fortælle om sit forfatterskab med fokus på de to romaner, hun har skrevet. Især den seneste udgivelse 'Hvor der er fugle', vinder af DR Romanprisen 2018, vil være omdrejningspunktet. Aftenen byder derfor på et anderledes foredrag, idet, det starter med ’striber’ og slutter med fortælling om forfatterskabet. Formålet med det litterære arrangement er at invitere publikum ind i Maren Uthaugs verden, der ikke kun består af hendes blog på nettet, hendes striber i Politiken, men hvor hendes populære romaner bestemt også er en vigtig del af hendes virke.

 

Andre har sagt:

”Som i trance blev vi hevet med ind i det Uthaugske univers og sad i spænding og så fortællingen vokse frem for øjnene af os, lige til den kulminerede i sjove, underfundige pointer. Det var gribende. Og sjovt.”

Inger Hørup Slot, BLIK – Græsted Bibliotek

Det var en sælsom og intens oplevelse. En aften vi længe vil huske.”

Helle Regitze Boesen, Haderslev Bibliotek

Få allerede nu et indblik i Maren Uthaugs verden, ved at låne nogle af nedenstående titler

Materialer