Foto af Morten Ankerdal
Foredrag med Morten Ankerdal 3. februar kl. 19-21 i Kulturarkaden

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
95 kr.
Target
For alle
Foredrag & debat

Morten Ankerdal - studievært og sportskommentator

03.02.20
Studievært og journalist, kendt som sportskommentator på TV2 gennem mange år

De fleste kender Morten Ankerdal som den venlige og afholdte studievært på en række TV2 programmer og ikke mindst sportsbegivenheder. Kom og oplev ham i et personligt og inspirerende foredrag om det at være studievært og kommentator til flere store sportsbegivenheder. Den nærværende og naturlige facon vi kender fra skærmen, er også den Morten Ankerdal man oplever på foredragsscenen og i rollen som konferencier.

Morten Ankerdal er bedst kendt som TV2’s populære studievært i de store live-transmitterede sportsudsendelser, som blandt andet OL og EM og VM slutrunder i Herre- og damehåndbold. Han har været ansat på TV2 Sporten siden 1998, hvor han startede på Teksttv-redaktionen og senere kom foran kameraet i rollen som studievært. 

Af seerne er Morten Ankerdal afholdt for sin personlige, nærværende og humoristiske fremtoning og har også igennem sin journalistiske karriere modtaget flere priser, blandt andet er han blevet kåret som årets mandlige sportsvært op til flere gange. Foruden TV2 sporten har Morten tidligere været fast vært på Go Morgen Danmark, hvor han stadig fungerer som gæstevært af og til, og været vært på diverse større TV2 produktioner, såsom indsamlingsshows og royale begivenheder.