Foto af Flemming Kruse
Flemming Kruse holder foredrag om naturen i Vordingborg torsdag d. 7. februar kl. 19 i Kulturarkaden

Bestil billet(ter)
Foredrag & debat

OBS! NY DATO - Foredrag med tidligere stadsgartner Flemming Kruse

21.02.19
Flemming Kruse vil fortælle om sit arbejde med de grønne områder og naturen i Vordingborg kommune.

Flemming Kruse var i mere end 30 år Stadsgartner i Vordingborg Kommune. Det blev nogle travle årtier hvor det grønne for alvor kom på kommunens dagsorden. Med stor politisk og økonomisk opbakning fra Byrådet, lykkedes det at sætte Vordingborg på det grønne Danmarkskort. Efter et langt sejt træk med planlægning, nyanlæg, omlægninger og forbedringer af kommunens grønne områder fik Vordingborg Kommune en lang række priser og anerkendelser. I 2001 blev Vordingborg udnævnt til Danmarks Grønneste Købstad. Blandt det mest omtalte fra årene skal nævnes Historisk Botanisk Have, Blomsterprogrammet, køer på Kirkeengen, byens træer og skovplantninger.

Ved kommunalreformen i 2007 blev Flemming Kruse udset til at blive storkommunens chef for hele det grønne område med parker, idrætsanlæg, natur og vandløb. Flemming Kruse gik på pension fra Vordingborg Kommune i 2015. Siden har han været aktiv i naturbevarelsen i Sydsjælland, både som debattør, næstformand i Danmarks Naturfredningsforening og som konsulent ved en række naturprojekter.

Gratis entre.

Arrangeret i samarbejde med Lokalhistorisk Forening.