""
Jesper Bugge Kold og Mich Vraa fortæller om deres seneste bog 13/9 kl. 19

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
85 kr.
Target
For voksne
Foredrag & debat

'Pigen fra det store hvide skib' historien om Jutlandia

13.09.21
Hør forfatterne fortælle om arbejdet med romanen – og om, hvorfor historien om Jutlandia har alt, hvad der skal til, for at blive en medrivende historisk roman.

I 2021 er det 70 år siden hospitalsskibet Jutlandia lagde fra Langelinje i København for at begive sig ud på sin sagnomspundne rejse til det krigshærgede Korea. Selv om de fleste danskere har hørt om Jutlandia, ikke mindst pga. Kim Larsens sang om netop Jutlandia, så er det kun de færreste som kender historien bag skibet. Romanen Pigen fra det store hvide skib tager dig med ombord på Jutlandia hele vejen til Korea, tager dig med ind i operationsstuerne og ned i maskinrummet.

Romanen udkommer den 23. januar 2021, den nøjagtige dato for afsejlingen, og derfor tilbyder Mich Vraa og Jesper Bugge Kold dette foredrag i hele 2021, hvor vi vil fortælle historien om Jutlandias forvandling rejse fra passagerskib til nationalsymbol, om de ombordværende læger, sygeplejersker og sømænd, om romanens tilblivelse og meget mere.

Romanen er blevet til som et samarbejde mellem Mich Vraa og Jesper Bugge Kold, der begge har stor efaring og succes med at skildre historiske stof. Mich Vraa har skrevet romantrilogien Haabet, Peters kærlighed og Faith om de dansk vestindiske besiddelser samt den nyligt udkomne Vaniljehuset, mens Jesper Bugge Kold blandt andet har skrevet de historiske romaner Vintermænd og Land i datid. Begge forfattere er scenevante og kendte for at holde underholdende og interessante foredrag.

Kom til et spændende foredrag, hvor Jesper Bugge Kold og Mich Vraa vil fortælle om sit forfatterskab samt deres arbejde med 'Pigen fra det store hvide skib' og om deres research- og skriveproces. 

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

Billetsalg

Vordingborg Bibliotekerne benytter leverandøren Place2book til salg af billetter, hvilket betyder, at dine personoplysninger registreres hos Place2book.

Vil du vide mere om deres privatlivspolitik inden du køber billetter, kan du læse privatlivspolitikken her persondata.