Foto af journalisten og forfatteren Leif Davidsen

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
95 Kr
Ventelisten er åben
Foredrag & debat

UDSOLGT Leif Davidsen - forfatter, journalist og foredragsholder

21.03.19
Forfatter, journalist og foredragsholder. Foredrag om eget forfatterskab og Rusland.

Leif Davidsen er en af Danmarks mest populære forfattere, og har i den forbindelse modtaget adskillige priser for sit forfatterskab; bl.a. Europabevægelsens Litteraturpris, Læsernes Bogpris og Årstidens bog. Leif fokuserer i sit forfatterskab på mennesker i sin tid, men også på forskellige politiske, historiske og sociale problemer rundt i verden.

Leif er en utrolig efterspurgt foredragsholder, hvad angår eget forfatterskab og Rusland. Kendetegnene for hans foredrag er, at de er levende, personlige, humoristiske og fyldt med stor viden og indsigt. 

Leif Davidsen fortæller selv, at han samler inspiration på sine mange rejser og vil fortælle om historierne og deres baggrund.
Leif trækker i det aktuelle foredrag også linjer tilbage til de seneste romaner bl.a. Patriarkens Hændelige død og Djævelen i hullet, som foregår til dels i det moderne Rusland. Foredraget handler også om, hvad der inspirerer ham til bøgerne og arbejdet med dem og om hvordan det er omverdenen, der inspirerer ham. Tag ikke imod en pølse i Moskva er Leif Davidsens seneste udgivelse og består af 10 nye fortættede noveller, der omhandler en række mennesker rundt om i verden, som befinder sig et afgørende sted i deres liv. 

Leif er uddannet journalist, og har i over 20 år arbejdet som udenrigsjournalist for Danmarks Radio.

Referencer: 

”Leif Davidsen er en fortræffelig foredragsholder han er inspirerende og interessant personlighed. Leif Davidsen mødte frisk og veloplagt frem og holdt et bragende godt foredrag. Han var meget inspirerende og underholdende og vi fik valuta for pengene. At høre en så vidende forfatter er bare en gevinst som man bør høre på mere end en gang. En stor tak til Leif Davisen for hans fremragende foredrag - og ikke mindst for hans mange dejlige bøger.”
- Winnie Andersen, Aktivitetshuset Borup

"Han er en dygtig foredragsholder, og han mødte op til tiden, yderst velforberedt og veloplagt. Der var fin kontakt til publikum, og spørgsmål fra salen blev besvaret udtømmende og morsomt."
- Annette Ridder, Halsnæs bibliotekerne

 

Materialer