Foto af nøgen kvinde i skov
Mathilde Grafström udstiller fotos fra 11. marts til d. 17. april i Kulturarkaden

Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Target
For alle
Udstilling

Female Beauty: fotoudstilling af Mathilde Grafström

11.03.20 - 17.04.20
'Female Beauty' er en kontroversiel fotoudstilling af nøgne kvinder
Udstillingen viser nøgne kvinder og hvor smukke helt almindelige kvinder i grunden er, når bare de giver slip på deres negative forestillinger om sig selv. Politiet forbød tilbage i 2015 udstillingen og mente, at den var pornografisk, men en stor debat i nationale og internationale medier har flyttet holdninger, og efter projektet blev kendt i hele verden, var der grønt lys alle vegne.

Projektet har været omtalt i større medier i mere end 30 lande. I England har debatten raset blandt andet i Independent, Huffington Post, Daily Mail og Mirror og man har overalt undret sig over, at Danmark, der tidligere har været så liberal, nu er blevet ét af det mest konservative lande i Europa, hvad kunst og nøgenhed angår.

Female Beauty projektet startede for 6 år siden som et selvterapiprojekt for kunstneren. Trods hårde kampe, har Mathilde formået at afholde store offentlige udstillinger, udgivet to bøger, optrådt på tv, i aviser og i radio mange gange. Hun var endda på Berlingskes forside på kvindernes internationale kampdag d. 8 marts 2016.

Mathilde Grafström kan du møde og stille spørgsmål til projektet onsdag d. 11. marts kl. 16 i Kulturarkaden.