poster fra udstilling om uledsagede flygtninge

(Hele dagen)
For alle
Udstilling

Gribende udstilling om uledsagede flygtningebørn

09.04.19 - 30.04.19
Tegneserieantologien "Uledsaget"

Fra den 9. april og måneden ud kan du på Møn Bibliotek opleve en udstilling om uledsagede flygtningebørn. Udstillingen er en udspringer af tegneserieantologien ”Uledsaget”, som blev skabt i forbindelse med festivalen Svendborg Graphic i 2017. Den gribende antologi er resultatet af mødet mellem fem af landet bedste tegneserieskabere og fem uledsagede mindreårige asylansøgere, der har fortalt dem deres historier. Udstillingen folder tegneserien ud og tilføjer en ekstra dimension, hvor publikum både får tegnernes vinkel på projektet, flotte billeder og viden om asyl og flygtninge. Mødet med tegnerne har givet drengene deres stemmer tilbage, i hvert tilfælde skabt det vidnesbyrd, der uden filter rammer ens hjerte. Det er en fascinerende fortælling i tekst og billeder.

Udstillingen kan opleves i Salen på Møn Bibliotek, Møllebrøndstræde 12, 4780 Stege fra 9. april til 30. april.