Foto af Færgen Ida. Fotograf: Heinrich Dick-Nielsen

(Hele dagen)
-nothing-
Udstilling

Udstillingen ”90 år og ø-fotograf”

07.09.18
Heinrich Dick-Nielsen udstiller fotografier fra Bogø. Fernisering fredag den 7. sept. kl. 17

Heinrich Dick-Nielsen har boet på Bogø siden 1999. Han er ivrig amatør-fotograf – og kan godt lide det tekniske arbejde med fotografierne. Endnu bedre kan fotografen dog lide at have kontakt med de mennesker, han fotograferer – og at opleve den smukke natur på Bogø.
Han leverer mange billeder til Bogø Portalen – øens digitale platform. Han deler desuden mange billeder på de sociale medier.
Da Heinrich fyldte 90 år, fik han en folkegave af Bogø’erne, som mulig-gjorde, at denne udstilling kunne blive til. Den er kurateret af Heinrichs nabo, kunstfotografen Kresten Fjord, der tidligere har udstillet på Møn Bibliotek.
Der er fernisering fredag den 7. september kl. 17.00