Foto af studerende omkring en bærebar
Kursus - Lav din egen hjemmeside 13/11-19 kl. 9.30-11.00

For alle

It-kursus: Lav din egen hjemmeside

13.11.19
Nyt kursustilbud til alle

Vordingborg Bibliotekerne afholder et nyt IT tilbud til alle, der har lyst til at blive klædt på til den digitale dannelse. Kurserne, der bliver tilbudt er et samarbejde med ZBC Vordingborg, hvor studerende vil vise dig mulighederne og i nogle tilfælde fælderne på internettet. Du skal medbringe din egen bærbare pc eller tablet/iPad. Vordingborg bibliotekerne stiller ikke udstyr til rådighed. Husk at din pc/tablet skal være opladt når kurset starter.

Lær at lave en hjemmeside. Hvad skal der til for at lave sin egen hjemmeside? Vil du lave en webshop eller hyggeside eller loade op på Pinterest? Skal din forening på nettet? Infokurset vil guide dig gennem de første trin.

Kurset afholdes på Vordingborg Bibliotek, Sydhavnsvej 6, 4760 Vordingborg. Tilmeld dig via vbdetsker.dk eller få en billet på biblioteket.

Der er plads til 20 kursister. Kurserne er gratis.