Kulturarkaden
Vordingborg Bibliotek er beliggende i Kulturarkaden på havnefronten tæt på Masnedsundbroen. Kulturarkaden rummer ud over Vordingborg Bibliotek også den kommunale musikskole og Vordingborg Lokalhistoriske Arkiv. I Kulturarkaden arrangeres skiftende udstillinger, og desuden findes en sal, der benyttes til diverse kulturelle arrangementer.

Se den kommende måneds arrangementer i Kulturarkaden

 

Vordingborg Lokalhistoriske Arkiv
Lokalarkivet har åbent hver tirsdag kl. 10.00 - 16.00.
Vordingborg Lokalhistoriske Arkiv holder til bagerst i voksenudlånet på Vordingborg Bibliotek i Kulturarkaden.
Arkivet har arkivalier, billeder og andre materialer fra foreninger, erhverv og privatpersoner med relation til Vordingborg, Kastrup, Udby og Ørslev sogne.
Kontaktperson: Berit Christensen, telefon: 55 36 38 17.

Du kan søge i arkivets samlinger af billeder, arkivalier, film, avisudklip, bøger m.m. NB: Du kan ikke se selve arkivalierne; det er en registrant over, hvad lokalarkivet ligger inde med. Søg i samlingerne E-mail: Lokalarkivet@vordingborg.dk

Musikskolen
Vordingborg Musikskole har administration og øvelokaler på 1. sal i Kulturarkaden.
Kontakt: Musikskolens kontor alle hverdage: tlf. 55 36 34 56

Du finder flere oplysninger på musikskolens hjemmeside.

Salen
Salen i Kulturarkaden udlånes til kulturelle arrangementer og kun til kommunale institutioner eller foreninger. Lokalet er gratis, men der skal betales for service, fx hjælp med stoleopsætning, AV udstyr m.v.
Salen er på 160 m2 heraf scene 48 m2.
Der er plads til max. 149 personer med stoleopstilling og ca.100 personer med bordopstilling.
Af tilbehør til Salen er der: Mikrofon, projektor, teleslynge, lærred, flipover, overheadprojektor, talerstol, DVD afspiller, TV, video, mørklægning, PA-anlæg, lysanlæg, koncertflygel, klaver, stole og borde. Der er også et the-køkken, som kan benyttes ved booking af salen.

Mødelokale 1. sal
Mødelokalet har plads til 14 personer.
Der er opsat en projektor i lokalet, som kan tilgås via kabel fra væggen. Dette lokale står altid åbent, så borgere kan gå ind og benytte det, når det ikke er booket.

Mødelokale stueetagen
Mødelokalet er mindre end lokalet på 1.sal og har plads til 8 personer.
Der er opsat et tv i lokalet, som kan tilgås via kabel.  Dette lokale er aflåst og kræver bookning via biblioteket hos Lotte Petersen ldrp@vordingborg.dk.

Bookning af sal eller mødelokale 1. sal
Kontakt sekretariatet i KulturArkaden på mail musikskolen@vordingborg.dk for at se om der er ledigt. Book i god tid, både hvis I skal bruge vores hjælp til jeres arrangement, men også fordi, der er rift om lokalerne