""

Qello Concerts

Adgang
Adgang hjemmefra og på biblioteket
Qello Concerts tilbyder mere end 1500 film og optagelser med de største kunstnere tilbage fra 1920erne og til nu og dækker mere end 30 forskellige musikgenrer.

Qello Concerts har verdens største samling af fuldlængde koncerter og musikdokumentarer.

Man kan søge på genrer, sange eller kunstnere. Du kan også bookmarke dine favoritnumre og sammensætte sin egen setlist. Der findes masser af inspiration på siden under forskellige temaer.

Du har adgang via appen Libby, som kan downloades til din mobiltelefon fra AppStore og Google Play, og du får også adgang på PC og Mac via Libbys website.

På Libby vælger du Vordingborg Bibliotekerne i menuen og logger på med dit personnummer og pinkode som sædvanlig. Første gang får du så et "lånerkort", hvor du kan tilføje dit navn.

Her er Qello Concerts

Du finder Qello Concerts i Libbys menu under punktet Extras
Du får her en 7-dages adgangsperiode, der giver dig fuld adgang til indholdet fra Qello Concerts. Når din adgangsperiode udløber, kan du vende tilbage til Libby for at få en ny.

Føj til favoritter og lav din egen playliste

Klik på hjerte-ikonet under en video eller ud for et enkelt track for at tilføje den til dine favoritter (Favorite section.)
Klik på + ikonet ud for et enkelt track for at oprette en playliste (Setlist.)

Der er også mulighed for at chromecaste musikvideoerne til dit TV. Klik på cast-ikonet nederst i højre hjørne, når videoen spiller.

Se vejledning til Qello her: ekurser