Kampagne for RBdigital
Digitale magasiner i massevis

Digitale magasiner i massevis - tag RBdigital med på ferie

15.06.18
Hvad skal du læse i ferien? Med RBdigital er det nemt at fylde tabletten eller smartphonen med gode og lækre magasiner, som du kan læse - lige når det passer dig.

I RBdigital finder du en masse lækre magasiner indenfor en bred vifte af emner f.eks musik, mode, indretning, madlavning, sundhed og fitness, business, gadgets osv.. Gå på opdagelse blandt magasiner som fx.; Lonely Planet, The Economist, Vogue, National Geographic, Cinema Scope, Vanity Fair, Rolling Stone, Practical Motorhome såvel som mere nicheprægede tidsskrifter, fx. Woodworker’s journal. - Med andre ord, der er noget for enhver smag.

Kig forbi RBdigital –  der er digitale magasiner i massevis. Der vil med garanti også være noget for dig og dine interesser.

Magasinerne er klar til download og du får adgang med dit bibliotekslogin.

Biblioteket ønsker dig en rigtig god sommerferie - med RBdigital i bagagen :-)

Læs mere om RB Digital her.