Logo for Rb Digital

RBdigital er Zinios afløser med det samme gode indhold

05.07.17
Zinio har skiftet navn til RB Digital og i den forbindelse fået ny app.

Gå til RBdigital

Via bibliotekets hjemmeside kan du gå til RBdigitals magasiner og vælge mellem mere end 350 især engelsksprogede e-magasiner.  Der er nu også de to danske Alt om Data og Datatid.
Det er både populære ”bladre-magasiner” og mere hardcore fagtidsskrifter. F.eks. kan du læse The Economist, National Geographic, Cosmopolitan, Newsweek, Countryliving og Elle.

• Bibliotekspakken består af mere end 450 populære magasiner indenfor mange genrer.
  • Nyeste udgave af et magasin udkommer på RBdigital samtidig med den trykte version.
  • Der er ikke loft på antal af udlån. Læs så mange du har lyst til.

Sådan læser du dine magasiner via PC

• Gå til RBdigital via bibliotekets hjemmeside  (Log ind med cpr og pinkode hvis du bruger den hjemmefra).
  • Opret en profil på siden eller log ind med eksisterende profil.
  • Udvælg det/de magasiner du gerne vil læse.
  • De valgte kan læses direkte på pc eller på tablet ved at downloade "RBdigital" appen.

Sådan læser du dine magasiner via mobile apps

• RBdigital fungerer på en lang række mobile devices ved at downloade den gratis app "RBdigital" i App Store eller Playbutikken. Bemærk: i App Store hedder den OneClickdigital.
  • Vælg et land:  Danmark.
  • Indtast dit brugernavn. Det samme som du brugte til "Zinio for Libraries", hvis du har brugt den.
  • Indtast din adgangskode.
  • Vælg Danskernes Digital Bibliotek - Magazines
  • Du kan nu se dine tidligere 'lånte' magasiner. De kan læses ved at trykke på 'Read'.
  • Du kan i appen søge og finde de magasiner, du vil læse. Det gøres under menupunktet 'Magazines'.

Godt at vide om den nye app:

• Det bliver ikke nødvendigt at oprette sig på ny, man fortsætter med samme login. RB Digital appen vil huske ens lånehistorik, men man er nødt til at genhente magasinerne til enheden igen i den nye app, hvis man ikke er færdig med at læse dem.
  • Som noget nyt, er det ikke længere nødvendigt at skulle omkring en browser for at tjekke et magasin ud. Det vil kunne klares inde i appen.
  • Noget andet nyt er en trykbar indholdsfortegnelse, så man hurtigt kan få adgang til en artikel.
  • Man vil kunne fortsætte med Zinio for Libraries appen i en ubestemt periode, men den forsvinder på et tidspunkt