""
Læs magasiner på eReolenGlobal

Ugens tip: Nu flytter de digitale magasiner til eReolen Global

23.02.21
Fremover vil du skulle bruge eReolen Global eller appen Libby, når du vil læse digitale magasiner.

Du kender måske allerede eReolen Global og appen Libby, da det også er her, du kan låne de engelske ebøger og lydbøger fra eReolen - og med tilføjelsen af magasinerne fra RBdigital bliver det nu endnu nemmere for dig at låne de digitale magasiner. 

Overgangen til eReolen Global betyder nemlig, at du ikke som hidtil skal oprette dit eget login for at læse magasinerne, men bruger dit almindelige bibliotekslogin.

Vær opmærksom på, at ligesom alle ebøger og lydbøger på eReolen Global er på engelsk, så er de fleste magasiner også på engelsk, men der findes også enkelte franske, spanske, italienske etc. Der findes flere magasiner på dansk, bl.a.:

•    Antik & Auktion Denmark
•    ISABELLAS
•    Vi Unge
•    Spis Bedre
•    Psykologi
•    IN

Magasinsamlingen på eReolen Global dækker magasiner, der er op til 3 år gamle. Magasinerne tæller ikke med i lånekvoten, og ligegyldigt hvor mange magasiner du låner, er det stadig muligt at låne to bøger ad gangen ud over magasinerne. 

Sådan finder du magasinerne

På hjemmesiden

På eReolenGlobal.dk finder du menupunktet Magazines i toppen af siden. Det leder dig ind til magasinsamlingen.

Se efter menupunktet Magazines i toppen af siden
I Libby

I appen Libby trykker du på Explore og vælge Guide: Magazines. Det leder dig ind til magasinsamlingen.

Sådan finder du magasinerne i app'en Libby
Har du før brugt RBdigital, skal du vænne dig til, at du ikke længere opbygger en historik på samme måde som tidligere. De lånte magasiner bliver nemlig automatisk afleveret igen efter 21 dage, hvorefter de forsvinder fra din oversigt. Har du brug for at vende tilbage til et magasin, skal du derfor sætte det på huskelisten og genlåne det.

Platformen RBdigital vil stadig være tilgængelig for dig indtil udgangen af februar. Herefter vil det ikke længere være muligt at benytte den, men udelukkende eReolen Global og Libby.

Fik du ikke læst sidste uges tip, kan du læse det her Britannica ImageQuest