Logo for Læsernes Bogpris 2020

Afstemningen om Læsernes bogpris 2020 er i fuld gang

25.03.20

Stem på din favorit til Læsernes bogpris 2020

10 danske titler fra 2019 er nomineret, og du kan være med til at finde vinderen. Læs om de nominerede og stem på din favorit her.

Afstemningen begynder lørdag den 21. marts og slutter søndag den 12. april 2020.

Når du stemmer, deltager du samtidig i lodtrækningen om 10 signerede bogpakker med de nominerede bøger. De fleste af bøgerne kan du finde digitalt på eReolen, det er kun 'Christian 2.' og 'Til den smukkeste', der ikke er udgivet digitalt.

De 10 nominerede til
Læsernes bogpris 2020

Stem og vind!

Gå ind på www.berlingske.dk/bogpris og stem på din favorit blandt de 10 nominerede. Du kan stemme frem til d. 12. april.

Prisen uddeles i et samarbejde mellem Danmarks Biblioteksforening og Berlingske, med Litteratursiden og landets folkebiblioteker som tætte samarbejdspartnere.

Listen over tidligere vindere kan ses på db.dk/læsernes-bogpris

Logo for Læsernes Bogpris 2020

Oprindeligt skrevet af pia, Aalborg Bibliotekerne.