Foto af emner med laserskæring og lasergravering

Har du lyst til at styrke og udvikle din kreativitet?

31.08.20
Hver tirsdag og torsdag i september er der Åbent Hus i Makerspace Vordingborg fra kl. 18.30 – 21.00.

Her kan du få en introduktion til alle de teknologier, som Makerspace rummer. Så har du lyst til at lære nyt, så er Makerspace Vordingborg noget for dig. Vi byder på saft, kaffe, the og kage, så du har energi til at få ideerne til at gro.

Makerspace Vordingborg er en gruppe af borgere i alle aldre, der mødes for at vidensudveksle, diskutere og udvikle ideér, lave spændende projekter, få et netværk med mange kompetencer og ikke mindst lære nyt og hjælpe dig til at fuldføre din idé. Du kan læse mere om os på www.msvb.dk

Makerspace Vordingborg mødes i innovationsrummene på 1. sal i Vordingborg Bibliotek, Kulturarkaden hvor vi først og fremmest arbejder med at:

• tegne, gravere og udskære med lasermaskiner i mange forskellige materialer. F.eks. træ, glas, læder, papir, karton m.fl.
  • tegne og printe i 3D i flere forskellige programmer
  • programmerer robotter med MicroBit og Arduino (programmer)
  • cnc-fræsning til hobbybrug
  • folieskæring og varmepresse
  • lodning

Herudover har vi løbende spændende foredrag og ekskursioner, som også kan ses i kalenderen på www.msvb.dk

Alle er velkomne og er du under 13 år skal du følges med en voksen over 18 år.

Vi ses i september!