tegning af Leonora Christine Ulfeldt

Med andres ord

28.08.19
'Med andres ord' - ny kampagne mellem DR og bibliotekerne

Med Mick Øgendahl som guide åbner DR dørene til bøgernes verden med endnu en sæson af programserien 'Øgendahl og de store forfattere'.  I programmerne vil han undersøge, hvem seks af de store danske forfattere egentlig var, og hvorfor netop de blev berømte. Programmet 'Øgendahl og de store forfattere' havde premiere på DR1 tirsdag  d 27/8 kl 20:30.

I Litteratursidens klassikerguides kan du læse mere om de seks forfattere, der vil være i fokus på DR i følgende rækkefølge fra uge 35-40:

Leonora Christina Ulfeldt

Henrik Pontoppidan

Michael Strunge

Karin Michaëlis

Jeppe Aakjær

Halfdan Rasmussen

På Vordingborg bibliotek har vi lavet en lille udstilling med nogle af de store forfatteres bøger samt effekter, der relaterer til deres liv og virke. Kig forbi og lån en klassiker! Vi håber du har fået tid og lyst til at kaste dig over en af dem!

Oprindeligt skrevet af Barbara Rugholm, Litteratursiden.