""
Bibliotekaren anbefaler: Bøger som har bevæget os – og som nu sætter gang i dig!

Sammen i bevægelse - vandreture i lokalområdet

17.09.21
Igen i år, er Vordingborg Bibliotekerne en del af Bibliotekernes temasamarbejde, som i år har temaet ’sammen i bevægelse’

Bevægelse er mange ting - det er ikke kun sportslig bevægelse, men også, når vi bliver bevæget følelsesmæssigt - fx. når en bog bevæger os og sætter tanker i gang. I forbindelse med kampagnen har alle bibliotekarer på Vordingborg Bibliotekerne udvalgt 5 romaner, der har påvirket og bevæget dem. Bøgerne er blevet udstyret med en QR – kode og skilte er blevet sat ud i naturskønne områder i vores kommune.

Find ud af, hvilke bøger bibliotekarerne har udvalgt som de mest bevægende bøger, og find dem på Stege Vold, området på Oringe, samt i Præstø by. Få udleveret et kort over de forskellige ruter på et af Vordingborg Bibliotekernes afdelinger. Ruterne er forskellige og ikke lige lange. Imens du går på jagt efter bøgerne, skal du huske at nyde vores skønne skove og dejlige udsigter.

Når du scanner de forskellige QR-koder, kommer du over i bibliotekets base og kan her læse om bogen og bestille den til afhentning på DIT lokale bibliotek. En spændende skattejagt i efterårets smukke natur - med mulighed for at blive bevæget, mens du er i bevægelse. Hvis du ikke har en App på din telefon, til at scanne QR-koder, kan sådan en hentes gratis, hvor du normalt henter Apps.

QR-koderne findes frem til og med søndag d. 24. oktober.