Ugens tip: Pressreader

12.01.21
Få adgang til mere end 5.000 aviser og tidsskrifter

Biblioteket har lukket – men det betyder ikke, at man ikke kan læse sine yndlingstidsskrifter og finde nye favoritter!

Pressreader giver adgang til over 5.000 aviser og magasiner, fra 100 forskellige lande og på mere end 60 forskellige sprog; også danske udgivelser som Børsen, Alt om Videnskab, Penge og Privatøkonomi og Pokémon GO-magasinet kan læses hjemmefra. Følg linket nedenunder og dyk ned i Pressreaders strøm af de bedste nyheder for at læse, diskutere og dele. 

Alle udgivelser kan læses på din smartphone, iPad, bærbar eller stationær pc fra første til sidste side, som sad du med den fysisk i hånden – eller du kan begynde fra side 25, hvis du vil det. Hver enkelt side præsenterer sig i et højopløselig format og hvis du har læst for meget på én gang, og øjnene starter at brokke sig, men du alligevel vil vide mere, så har du mulighed for at zoome ind på teksten. Dermed går du ikke glip af den mindste detalje!

Der er ikke brug for noget login, koder eller udlån når du besøger Pressreader via Vordingborg Bibliotekernes hjemmeside; du klikker bare på linket og du har mange af verdens tidsskrifter tilgængelig. 

Begynd læsningen her: Pressreader

Vi anbefaler en go’ kop kakao eller te som kompagnon – eller at have løbeskoene klar til den næste Pokémon jagt! 

 

Kender du eReolen Global? Læs mere om sidste uges tip her: eReolen Global