Fotocollage af lokale forfattere

VordingBOGmesse holder premiere i Kulturarkaden lørdag d. 3. november kl. 10-16

04.10.18
Bogmesse med 28 lokale forfattere, hvor der vil være foredrag og cafésnak

Hovednavnene er Knud Romer, der er aktuel med sin seneste bog ”Kort over paradis” og søskendeparret Lotte og Søren Hammer, der få dage før messen udkommer med deres seneste krimi ”Mirakelbarnet”, der netop udspiller sig i Vordingborg.  Den tidligere håndbold darling Marianne Florman vil fortælle om vejen til hestens hjerte.  Herudover er der 13 spændende forfattere, der giver fængende foredrag i både store sal og lille sal. Der bliver talt om alt fra betagende år i Grønland, hvordan man kan spise mere kødfrit, hvordan man holder fast i glæden, til hvordan man enkelt kan snitte smukke træfigurer.

Der er i alt 28 deltagende forfattere fra Sydsjælland og Lolland Falster, hvoraf nogle af dem er med i NewPub Sydsjælland og/eller forfattergruppen StORDstrømmen. Der er både forfattere, der har en enkelt udgivelse med, men også forfattere med flere udgivelser bag sig. Det vil være muligt at gå rundt mellem standene og tale med de lokale forfattere samt købe deres bøger til en fordelagtig pris og få dem signeret.

Vordingborgskolen er klar med en lille cafe, hvor der kan købes kaffe, kage og sandwich. De lokale boghandlere har også en stand og er klar med gode tilbud. Endelig deltager også Foreningen for historiske planter med en stand.

Læs mere og hent gratis billet til foredraget med Knud Romer

Læs mere og hent gratis billet til foredraget med Lotte & Søren Hammer

VordingBOGmessen foregår lørdag d. 3. november kl. 10-16 i Kulturarkaden, Sydhavnsvej 6, 4760 Vordingborg.

I samarbejde med foreningen VordingBOGmesse

Logo