""
Åbent hus i Makerspace tirsdag 19. oktober kl. 18.30

05.10.21
Vil du lege med 3D, robotter, laserskæring, gravering i glas, Arduino, folieskærer og meget mere så kig forbi Makerspace Vordingborg tirsdag d. 19. oktober kl. 18.30.

Deltag i åbent hus og få dit navn graveret i et vandglas - som du selvfølgelig får med hjem.

Denne dag kan du møde nogle af gruppens brugere, der vil vise og fortælle om alle de spændende kreative tilbud som Makerspace har til dig. Ikke mindst et kæmpe netværk af brugere, der har alverdens kompetencer indenfor blandt andet kunst, programmering, strøm, teknik, skilte, 3D/3D tegning, CNC, lodning og meget, meget mere.

Udover at hygge og dele viden, arbejder vi og underviser i 3D-tegning og printning, laserskæring, CNC, Arduino, lodning, folieskæring og varmepresse. Vi bruger bibliotekets innovationsrum og maskiner, der er tilgængelige i tidsrummet 7-23. Ligesom vi selvfølgelig byder på kaffe, the, saftevand og kager.

Har du fået lyst til at høre mere om vores tilbud, så kig forbi tirsdag den 19. oktober kl. 18.30. ALLE ER VELKOMMEN!

Makerspace Vordingborg er en gruppe af meget kreative og innovative brugere, der mødes hver tirsdag og/eller torsdag, når de har lyst i innovationsrummet på 1. sal i Kulturarkaden, Sydhavnsvej 6, Vordingborg.

Du kan læse mere og se vores aktivitetskalender på www.msvb.dk