Installation af Christine Hvidt
Mød Christine Hvidt i Makerspace 22/9 kl. 20

AFLYST: Mød kunstneren Christine Hvidt i Makerspace 22/9 kl. 20

15.09.20
Arrangementet er aflyst p.t. da vi er usikre på, om vi kan overholde retningslinjerne for Covid-19. Forhåbentlig kan arrangementet afholdes senere på efteråret.

Tirsdag d. 22. september kl. 20.00 kan du i Makerspace Vordingborg ,Kulturarkaden, Sydhavnsvej 6 høre og opleve Christine Hvidt. Christine har det sidste år har været tilknyttet Makerspace og brugt det aktivt i arbejdet med udviklingen af kunstneriske værker. På tirsdag vil Christine Hvidt fortælle om sit kunstneriske virke og hendes arbejde med nyere teknologi og multimedieudtryk i sin praksis. Hun har bl.a. arbejdet med dynamiske lyd- og lysinstallationer programmeret digitalt og konstruktioner både til laserskæring og 3D -print.

Christine Hvidt har en BA fra Art and Technology ( nu Kunst og Teknologi, Aalborg Universitet) og har arbejdet med lysinstallationer og multimedie som autodidakt i mange år. I Vordingborg er hun aktuel med performancen HABITAL ved fejringen af Vordingborgs nye Stationsbygning d. 5 september og forfaldsinstallationen KLABAUT d. 25 september i Vordingborg Nordhavn.

I hele september måned er der åbent hus i Makerspace Vordingborg alle tirsdage og torsdag kl. 18.30, så kig forbi og se alle de muligheder du har, for at bruge og udvikle dine kreative evner.

Alle er velkomne!