""

Børnene fra Hjertehaven udstiller på Møn Bibliotek

02.02.23
Fernisering fredag 3/2 kl. 15.30

Børnene fra Delfinstuen i Hjertehaven har arbejdet med Brødrene Grimms eventyr De tre Bukke Bruse. De har været truende, sultne trolde og bange, men snedige geder. De har leget med stemmer – hvordan siger man, når man er en farlig trold, og hvordan siger man, når man er en lille bange ged, og hvordan falder man om, når man bliver stanget af en stor Bukke Bruse?

De har tegnet rigtig mange udgaver af trolde, geder og broer. Først små skitser og senere store tegninger i plakatstørrelse. Børnene har også leget med film sammen med Filmfabrikken. De har set og snakket om film, og udstyret med iPads har de udforsket mediet og leget med filmiske virkemidler. Børnene har taget billeder, der viser, hvordan man ser ud, når man glad, sur, trist, sjov og lidt skør. De har eksperimenteret med supernærbilleder, fundet mønstre i børnehaven og lavet en lille film, hvor man skal gætte, hvad det er, man ser.

Sammen med Filmfabrikken har børnene lavet deres egen filmudgave af De tre Bukke Bruse.

Børnenes arbejde og film vises ved en reception på Møn Bibliotek fredag den 3. februar kl. 15.30, og udstillingen kan ses på biblioteket frem til udgangen af februar.