Frise med fire billeder fra forårets arrangementer

Forårsprogrammet er klar

09.01.18
Hent bogmærket med en oversigt over alle vinteren og forårets arrangementer på bibliotekerne eller i bogbussen.

Forårsprogrammet byder på en række meget forskellige arrangementer, som afholdes i Kulturakaden og på Præstø Bibliotek. Desuden er der filmarrangementer i Bio Bernhard i Præstø og i Biografen Stege.
"Billeder er mit sprog" er titlen på et fotoforedrag, hvor den lokale presse- og naturfotograf fortæller om at gå på opdagelse i livet, naturen og begivenheder. Oplæsning med samtale foregår tre gange på Præstø Bibliotek.
I samarbejde med biografen i Stege vises filmen "Væbnet med ord & vinger", som er en film om digteren Michael Strunge. Læs bog - se filmen afholdes tre gange i samarbejde med Bio Bernhard i Præstø. Filmen "Mens vi lever" vises også i Bio Bernhard, hvor den lokale skuespiller Julie Christiansen vil fortælle om filmen. Statsfænglet i Vridsløselille er emnet for et foredrag af forfatteren Peter Grønlund. Yogalærer Sussie Jensen fortæller om filosofien bag yoga og dens gunstige indvirkning på krop og sind. I samarbejde med Kunstforeningen Vordingborg er der foredrag ved den kendte maler Thomas Kluge. Forfatteren og filosoffen Peter Johannes Schjødt fortæller om sine to seneste bøger. Brunchforedrag med Signe Langtved Pallisgaard er et nyt tiltag, hvor brunch indgår i konceptet. I samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening viser Chibal Film et par flotte naturfilm. Den Kolde Krig er emnet for et foredrag arrangeret i samarbejde med Lokalhistorisk Forening. Afdelingsleder på Danmarks Borgcenter og tidligere leder af Koldkrigsmuseet Thomas Tram Pedersen fortæller. Til foråret udgiver Ole Villadsen en ny bog om moderne glaskunst i danske kirker, og det fortæller han om ved et arrangement i Kulturarkaden. I samarbejde med Psykinfo er der foredrag om autisme, piger og kvinder.
Hele arrangementsprogrammet er nærmere beskrevet under menupunktet "Det sker".