Foto taget af Kresten Fjord

Fotoudstilling

08.12.17
Kresten Fjord udstiller på Gallerigangen i Kulturarkaden fra 14. december 2018 til 6. februar 2018

Mellem de skiftende kunstudstillinger på Gallerigangen i Kulturarkaden i Vordingborg er der blevet plads til en fotoudstilling med billeder taget af en dygtig, lokal fotograf.
Det er Kresten Fjord, der udover at være daglig leder af Idrætsefterskolen Grønsund, er en ivrig fotograf, som altid har sit kamera med sig i jagten på gode motiver.

Kresten Fjord er tilknyttet Panasonic som fotoambassadør, og han har sin egen blog med ikke mindre end knapt 50.000 følgere fra hele verden. På Instagram er der lidt færre følgere, men ingen tvivl om, at Kresten Fjord har en meget stor skare af fotointeresserede, som løbende følger med i hans motivverden.

De billeder, som Kresten Fjord viser i Kulturarkaden fra den 14. december er i stor stil fotografier, som har deltaget i forskellige konkurrencer.  Blandt andet viser Kresten Fjord en billedserie med titlen ”Under overfladen”, som har været med i opløbet om at blive udstillet permanent på Det Nationalhistoriske Museum på Fredensborg Slot. Konkurrencen hed ”Portræt NU”.

Andre billeder vil blive bragt i det amerikanske tidsskrift ”Rangefinder Magazine” i deres juleudgave.
- Jeg synes, det er vigtigt, at billeder kommer ud af kamera og harddisk og får liv på papir, lyder det fra Kresten Fjord, som tidligere har udstillet i Kulturarkaden.
Udstillingen åbnes med fernisering fredag den 15. december kl. 15 og kan herefter ses frem til den 6. februar.