Frise med reklame for kommende arrangementer

Kommende arrangementer

23.02.18
Se kommende arrangementer under Det sker

Filosoffen og forfatteren Peter Johannes Schjødt fortæller om sine to seneste bøger og om, hvordag poesien kan skærpe vores opmærksomhed på de store spørgsmål i livet. Det sker torsdag 15. marts kl. 19 på Præstø Bibliotek.

Kom til brunchforedrag med Signe Langtved Pallisgaard, der fortæller om sin nye roman "Alle de liv".  Søndag 18. marts kl. 10.30 i Kulturarkaden. Prisen er 125 kr. og brunch er inkl.

Chibalfilm, der har lavet flere film for Vordingborg Kommune, viser et par af deres seneste naturfilm. Onsdag 21. marts kl. 19 i Kulturarkaden. Gratis. Filmforevisningen er arrangeret i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.

Den kolde krig er emnet for et foredrag arrangeret i samarbejde med Lokalhistorisk Forening. Afdelingsleder ved Danmarks Borgmuseum fortæller om Den Kolde Krig. Torsdag 22. marts kl. 19 i Kulturarkaden. Gratis.

Ole Villadsen præsenterer sin nye bog om moderne glaskunst i danske kirker tirsdag 17. april kl. 19 i Kulturarkaden. Pris: 65 kr.

I samarbejde med Psykinfo Region Sjælland er arrangeret et foredrag om autisme, piger og kvinder. Torsdag 19. april kl. 19. Gratis entre med tilmelding.