""

Nu kan I ringe til os - vores telefon er åben alle ugens hverdage

04.01.21
Mandag - fredag vil vores telefon være åben i tidsrummet 11-14, hvor det vil være muligt at komme i kontakt med en bibliotekar, som vil hjælpe dig med inspiration og vejledning

Så har du brug for inspiration til et godt elektronisk tidsskrift, en god e-bog eller spændende lydbog, så er der hjælp at hente.

Du kan finde os på telefon: 5536 3801 kl. 11-14 mandag - fredag.

Er du studerende eller forsker kan du undtagelsesvis låne materialer fra Vordingborg Biblioteks egen samling, med afhentning efter aftale tirsdage og torsdage kl. 11-14.

Og derudover kan vi vejlede i brugen af de tusindvis af faglige elektroniske artikler, tidsskrifter og andet godt, som du har adgang til via Vordingborg Bibliotekerne.

Vi vil forsøge at hjælpe dig med materialer fra vores egen samling og vores digitale licenser, der dækker alverdens emner.
Som bruger på Vordingborg Bibliotekerne har du digital adgang til en lang række databaser, som er guld værd, når du skal skrive opgaver.
Se alle vores digitale tilbud her