Poesimaskinen

Poesimaskinen er landet på Møn Bibliotek

09.11.21
Har du hørt, at der er landet en stor gul maskine på Møn Bibliotek? Det er Poesimaskinen! Læg vejen forbi Møn Bibliotek og prøv kræfter med den!

Se hvad der sker, når den digitale verden mødes med litteraturen. Lige nu kan du lave dit helt eget digt med Poesimaskinen, som her i november måned står opstillet på Møn Bibliotek.

På den ene side af installationen kan man skabe sine egne digte og printe dem ud. Forfatter Ursula Andkjær Olsen har skrevet mere end 3.000 digtlinjer til Poesimaskinen under overskrifterne Fuld af spørgsmål, Fuld af had og Fuld af kærlighed. Det færdige digt er lige til at printe ud og tage med hjem.

På den anden side af installationen præsenteres nye litterære værker på iPads, som åbner op for spændende og eksperimenterende fortælleformer til refleksion over nye teknologier.

Poesimaskinen kan ses og afprøves af alle på Møn Bibliotek til og med uge 48 og er tilgængelig i bibliotekets almindelige åbningstid.

Er du lærer, så er du velkommen til at kontakte os og lave en aftale om at komme forbi med en klasse, måske som en del af jeres danskundervisning. Poesimaskinen egner sig bedst til undervisning til 7.-9. klasse eller til ungdomsuddannelserne.