Sommerbogen 2021
""

Sommerbogen 2021

09.06.21
Hvad skal du lave i din sommerferie? Nu inviterer De Danske Børnebiblioteker endnu engang alle børn mellem 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen 2021. Du kan deltage i Sommerbogen fra d. 11. juni til d. 21. august.

Du deltager i Sommerbogen 2021 ved at læse nogle fede bøger henover sommeren - og udfylde et udfordringsark, som du afleverer på Vordingborg Bibliotekerne.

Hvad kan man vinde?

• Alle børn der deltager er med i lodtrækningen om en af de 3 hovedpræmier: Tøm en boghandel på 5 minutter!
  • Alle børn der har gennemført Sommerbogen og afleveret et udfordringsark får samtidig en gratis boggave

Sådan gør du:

• Hent et udfordringsark på biblioteket fra den 11. juni, eller download pdf filen og print selv her!
  • Læs minimum 3 bøger og løs 10 af læseudfordringerne
  • Udfyld de 3 anmeldelseskort på bagsiden af udfordringsarket
  • Aflever det udfyldte udfordringsark på dit lokale bibliotek senest den 21. august - og husk at bestille din boggave!

Kom og hent et udfordringsark og se vores udstilling med masser af inspiration til din sommerlæsning!