foto af bøger
Bibliotekerne åbner den 18. maj

Bibliotekerne har åbent for betjening -det selvbetjente bibliotek er lukket

12.05.20
Borgerservice har fortsat lukket i Præstø og på Møn

Alle afdelinger af Vordingborg Bibliotekerne er åbne og Kulturministeriet har udsendt retningslinjer for brugen af bibliotekerne. Opholdsforbuddet ophæves, men der er stadig stor fokus på at holde afstand til hinanden. Alle lånere skal spritte af eller bruge de fremsatte handsker, inden man kommer ind på bibliotekerne. Det forventes som alle andre steder, at man bliver hjemme, hvis man har symptomer på sygdom. Du kan benytte dig af avislæsesalene, hvor der er mulighed for selv at foretage en rengøring af borde, stole og lign. Publikums pc'er, It-café, print og Innovationsrum må stadig ikke benyttes. På grund af forholdsreglerne vil det selvbetjente bibliotek fortsat være helt lukket.

Personalet må gerne rådgive og vejlede borgerne ved fysisk fremmøde og vi yder fortsat hjælp via telefonisk henvendelse og mail. Der må gerne betales på biblioteket, men vi foretrækker, at du gør det ved at logge ind og betale via din profil. Nye gebyrer bliver først tilskrevet fra mandag d. 8. juni.

Grundet den lange lukkeperiode fastholder Vordingborg Bibliotekerne den udvidede åbningstid, som er gældende til og med tirsdag d. 9. juni:

• Vordingborg Bibliotek holder åbent alle hverdage kl. 9-18 og lørdag kl. 10-13.
  • Møn og Præstø Bibliotek holder åbent mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 10-16 og torsdag kl. 10-17.
  • Lundby Bibliotek holder åbent mandag og onsdag kl. 12-17.

Bibliotekerne holder lukket Grundlovsdag, fredag d. 5. juni.

Borgerservice på Møn og Præstø Bibliotek holder fortsat lukket og der henvises til Borgerservice i Vordingborg.