Foto af bogbussen
Bogbussen

Bogbussen har kørt sin sidste tur

19.12.19
Praktisk information til dig der har brugt bogbussen i Vordingborg Kommune
  • Har du bestilt materialer til afhentning i bogbussen, vil du kunne hente dem på Vordingborg Bibliotek, eller efter aftale på et af kommunens øvrige biblioteker.

• Når du i fremtiden skal benytte bibliotekerne i Vordingborg Kommune, har du adgang alle dage fra kl. 07.00 til kl. 23.00. På ydertidspunkterne er bibliotekerne selvbetjente og her kan du lukke dig ind og bruge alle vores tilbud, ved at aflæse dit sundhedskort i adgangsboxen ved døren. Når du taster samme pinkode, som du også bruger på automaterne, vil dørene åbne sig.

• Hvis du er borger i Vordingborg Kommune, og du ikke selv er i stand til at besøge biblioteket på grund af sygdom eller handicap, kan du få bragt bøger til dit eget hjem.
    For at få bragt bøger hjem skal du være berettiget til kommunal hjemmehjælp eller bo på plejehjem, i beskyttet bolig eller lignende. Kontakt biblioteket på telefon 5536 3800 for nærmere aftale.