Et udpluk af efterårets arrangementer

Efterårets arrangementer 2019

02.08.19
Masser af spændende tilbud på bibliotekerne i efteråret

er ved at nærme sig og bibliotekerne byder på et alsidigt program med masser af aktiviteter. I første halvdel af efteråret kan du bl.a. komme i selskab med strikkedesigneren Bente Geil, møde den populære forfatter og tegner Maren Uthaug, høre en jagerpilot fortælle om det farefulde arbejde og få indblik i afhængigheden ved gaming, når Center for Ludomani oplyser forældre og pårørende. Sidst på efteråret fortæller Fahmy Almajid om det oplevede kultursammenstød mellem Danmark og Syrien og så bliver VordingBOGmesse afholdt for andet år i træk. Her kan du møde en række lokale forfattere samt bestsellerforfatterne Mathilde Walter Clark og Lotte Kaa Andersen. Som noget nyt har vi også Læs bogen – se filmen i Biografen Stege, som vi i en årrække har haft i Præstø med succes. I Præstø sætter vi fokus på samtalen og filosofi, når vi har samtalecaféer faciliteret af Peter Johannes Schjødt.

Til de små finder du masser af søde og sjove forestillinger samt workshops i alverdens afskygninger. Løbende gennem efteråret vil der være teaterforestillinger for alle aldersgrupper og så vil der være højtlæsning, når M&M Fortælleduo besøger biblioteket.

Allerede den 31. august afholder vi sæsonens første børnearrangement i Kulturarkaden, hvor Det Lille Verdens Teater opfører ”Kom ind i min nat”; et teaterstykke, hvor vi sammen oplever nattens magi. Se det fulde program på Vordingborg Bibliotekernes hjemmeside og køb dine billetter på vbdetsker.dk eller på dit lokale bibliotek.