Billede af mundbind
Fra torsdag d. 29. oktober skal man bære mundbind, når man bevæger sig rundt på biblioteket

Husk mundbindet, når du skal på biblioteket

28.10.20
Fra torsdag d. 29. oktober skal man bære mundbind eller visir, når man bevæger sig rundt på biblioteket

Du skal selv sørge for at medbringe et mundbind og beholde det på, så længe du bevæger dig rundt på biblioteket. Hvis du sætter dig ned, må du gerne tage det af.

Kravet er gældende for alle over 12 år; dvs. har du et barn over 12 år, der skal på Musikskolen, skal barnet bære mundbind lige så snart, barnet går ind af døren i Kulturarkaden.

Bibliotekerne må stadig gerne afvikle arrangementer, så længe vi overholder afstandskravene. Du skal dog bære mundbind, indtil du har sat dig på din plads.

Husk fortsat at spritte hænder af eller bruge engangshandsker ved bibliotekernes indgange, og vis hensyn til de andre brugere ved at holde god afstand. Vi passer på hinanden.