""
Fra mandag d. 26. april genåbner Vordingborg Bibliotekerne

Mandag d. 26. april genåbner Vordingborg Bibliotekerne

19.04.21
Vordingborg Bibliotekerne samt borgerservice i Stege og Præstø genåbner med vores normale betjente åbningstider med en lidt længere åbningstid om torsdagen på Møn, Præstø og Lundby Bibliotek.

Vordingborg Bibliotek har åbent alle hverdage kl. 11-18 og lørdage kl. 10-13.

Møn og Præstø Bibliotek og Borgerservice har åbent mandag-onsdag kl. 12-16 torsdage kl. 12-18 og fredage kl. 10-13.

Lundby Bibliotek har åbent mandag kl. 13 -16 og torsdag kl. 14 -18.

Der vil fortsat være lukket for selvbetjening. Ligesom større arrangementer og forsamlinger er udelukket pga. nuværende forsamlingsforbud.

Der er krav om fremvisning af Coronapas for at få adgang til bibliotek, IT, innovationsrum, aviser, lokalarkiv mm. samt for personlig betjening - dette gælder dog ikke for børn og unge under 15 år. Vi har fået lov til, at borgerne fortsat kan afhente på forhånd bestilte materialer og aflevere lånte materialer uden fremvisning af Coronapas.

Alle besøgende skal stadig spritte af eller bruge de fremsatte handsker og overholde afstandskrav på min. 1 m. helst 2 m. Dette er en forudsætning for åbningen. Personalet vil sørge for, at retningslinjerne overholdes. Det forventes som alle andre steder, at man bliver hjemme, hvis man har symptomer på sygdom.

Vi vil først tilskrive gebyrer for materialer, der har skullet afleveres i lukkeperioden fra fredag den 28. maj.
Har du tidligere gebyrer kan der betales med MobilePay og Dankort-betalinger via hjemmesiden vordingborgbibliotekerne.dk. Vi tager ikke imod kontanter.

Du har stadig mulighed for at bestille materialer på vores app ”Biblioteket”, www.vordingborgbibliotekerne.dk og bibliotek.dk.

Personalet glæder sig til at byde alle borgere velkommen til en mere normal hverdag.