""

Ny betalingsløsning

03.03.22
Betaling af mellemværende (gebyrer mv.) til Vordingborg Bibliotekerne er den 1. marts 2022 overgået til Vordingborg kommunes betalingsløsning ’Mit Betalingsoverblik’

Sådan betaler dit mellemværende:
Du kan se den samlede oversigt over dit mellemværende med Vordingborg Bibliotekerne under ’Min konto’ på bibliotekets hjemmeside eller via appen ’Biblioteket’. I listen over dit mellemværende vil der være et link til betaling i ’Mit Betalingsoverblik’

Betaling via ’Mit Betalingsoverblik’ kræver, at du logger på med NemID/MitID. Du kan betale dit mellemværende med betalingskort, MobilePay eller indbetalingskort. Du kan tilmelde 'Mit Betalingsoverblik' til Betalingsservice.

Hvis du er fritaget for digital post, modtager du med posten en faktura med indbetalingskort, som kan betales, hvor du plejer at betale dine regninger.

Er du økonomisk ansvarlig for en person under 18 år, vil du modtage faktura på personens mellemværende med Vordingborg Bibliotekerne i din digitale postkasse.

Fra og med den 1. marts 2022 udsender Vordingborg Bibliotekerne ikke længere saldoopgørelser. Vordingborg kommune vil sende en faktura til din digitale postkasse.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til årsagen til fakturaen, skal du fortsat henvende dig på biblioteket.

Hvis du har spørgsmål til selve betalingen, skal du kontakte Opkrævningen i Vordingborg kommune. Tlf.: 5536 4182, mail: opkraevning@vordingborg.dk

Bemærk:

• Der kan gå op til 72 timer, før din betaling kan ses registreret i Vordingborg Bibliotekernes system.
    Derfor vil du kunne opleve, at der stadig vises mellemværende på ’Min konto’, når du logger ind.
    På ’Mit Betalingsoverblik’ kan du altid se en opdateret status på dine betalinger.