Grafik med teksten JOB
Ledigt job på Vordingborg Bibliotekerne

Vil du være med til at udvikle Vordingborg Bibliotekernes tilbud til børn og unge?

29.11.19
Vi søger en ny kollega, der kan bidrage med faglig udvikling og gennemførelse af vores indsatser ift. litteraturformidling, læsning og læselyst – primært rettet mod børn og unge.

Vordingborg Bibliotekerne vil i de kommende år i samarbejde med skoler, fritidstilbud, daginstitutioner m.fl. fokusere meget på børns læsning.

Vi søger derfor en ny kollega, der kan bidrage med faglig udvikling og gennemførelse af vores indsatser ift. litteraturformidling, læsning og læselyst – primært rettet mod børn og unge.

Du er bibliotekar, Cand. Scient. Bibl., læringskonsulent eller andet indenfor læringsområdet

Stillingen, som er på fuld tid, dækker primært børne- og ungeområdet, men du skal også indgå i den daglige drift af bibliotekerne, herunder almindelige udlånsvagter, materialepleje, udstillinger, arrangementer og i indsatser ift. voksne. Det daglige arbejde vil primært være på hhv. Vordingborg og Præstø Bibliotek.

Vi søger en kollega, som:
• er udadvendt og god til at indgå i relationer med såvel kolleger som samarbejdspartnere
• kan arbejde selvstændigt
• er parat til at være deltagende ift. nye indsatser og samarbejdsrelationer i lokalsamfundet
• har lyst til at undervise børn og unge i alle aldersgrupper

Vi forventer desuden, at du har viden og erfaringer med:
• børn og unge
• læring / undervisning
• litteraturformidling, læsning og læselyst
• informationssøgning og kildekritik

Derudover vil det være en fordel, hvis du har viden og erfaringer indenfor flere af nedenstående områder:
• Sprogstimulering
• Digital dannelse
• Samarbejde med skoler og/eller daginstitutioner

Vi tilbyder:
• Arbejde på et bibliotek, der ligger i top ift. brugernes vurdering
• Varierende arbejdsopgaver, med mulighed for selv at præge opgavernes retning og udførelse
• Et velfungerende arbejdsklima med dygtige, kollegiale og fagligt stimulerende kolleger. Du vil indgå i Team Børn og Unge
• En arbejdsplads, der prioriterer medarbejdernes indflydelse på – og ansvar for – eget arbejde.

Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2020 eller hurtigst muligt herefter
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst med relevant organisation samt principperne for NY Løn.

Ansøgningsfrist 20.12.19. Samtaler forventes afholdt i uge 2, 2020.