""
Foto af Kulturarkaden

Vordingborg Bibliotekerne er lukket frem til den 8. februar

14.01.20
Som følge af de nye restriktioner, der er pålagt Vordingborg Kommune pga. smittetrykket, lukker vi ned på bibliotekerne. Borgerservice Møn og Præstø holder åbent for akutte henvendelser

Vordingborg Bibliotekerne holder stadig lukket - BÅDE BETJENT og UBETJENT åbningstid frem til den 8. februar.

Men, vores telefoner er åbne, hvor en bibliotekar sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har nogel spørgsmål. Ring på 5536 3801 kl. 11-14 mandag - fredag.

Du kan ikke aflevere dine bøger i perioden, hvor vi har lukket. Du får ikke gebyrer på de materialer, der skal afleveres i lukkeperioden. Hvis du får en hjemkaldelse, så kan du se bort fra den, indtil bibliotekerne er åbne igen. Du kan forny dine materialer på vores hjemmeside og på app’en ”Biblioteket”.

Hvad med min reservering?
Udløbne reserveringer vil blive stående 5 dage efter, vi åbner op igen, så du kan nå at hente dem, inden de bliver taget fra. Det vil derfor være en god ide, at gemme dit afhentningsnummer, da det vil forsvinde i vores system. Endvidere skal du være opmærksom på, at hvis du har sat en dato for, hvornår din interesse for din reserverede bog udløber, så kan du forlænge den, hvis du ønsker det, ved at logge ind på vores hjemmeside og ændre interessetilkendegivelsen under 'Mine sider'.

Borgerservice Møn og Præstø holder åbent for akutte henvendelser. Åbningstiderne vil være som følgende: mandage kl. 12-16 og onsdage kl. 13-17. Der kan bestilles tid på www.vordingborg.dk.

Foreløbig gælder det frem til den 8. februar 2021.

Tak for jeres forståelse.